Søg

7-kanten

Danmarks største amatørteaterforening giver én fribillet til Varde Sommerspil*.

Hvert år trækker Varde Sommerspil 25.000-30.000 publikummer til Friluftsscenen i Arnbjerg. 7-kantens øvrige forestillinger spilles i Varde Teater- og Musikhus, og foreningen har også en afdeling for børn og unge og pensionister, teaterundervisning og mere til.

 

7-kanten præsenterer i år Varde Sommerspil 2022 ”Jesus Christ Superstar”, som er en af verdens bedste musicals. Det er en såkaldt gennemkomponeret musical, hvor historien om Jesu sidste dage bliver fortalt gennem 24 sange tilsat dans og store optrin. Andrew Lloyd Webber har komponeret musikken, og teksten er skrevet af Tim Rice.

 

7-kantens mange frivillige er klar til at byde publikum velkommen i Arnbjerg Parken – så glæd dig til en oplevelse af de helt store med ”Jesus Christ Superstar”!

 

Se mere om kommende forestillinger og køb billet her (åbner nyt vindue).

 

*For at gøre brug af denne oplevelse skal du rette henvendelse til mail bolo@varde.dk eller tlf. 3034 4625. Her skal du oplyse den unikke kode på dit værdibevis. Du modtager herefter en kampagnekode, som kan bruges til at bestille din fribillet på 7-kantens hjemmeside. 

Adresseinformation

7-kanten
Vesterled 52
6851 Janderup
Tlf. 75 25 82 35